Prijava korisnika| Prvi put ste ovde? Registrujte se!
 
+381 (0)63 243123, +381 (0)66 243123
office@optimussystems.rs
 
Početna | O nama | Naše usluge | Informacije | Igraonica | Kontakt | Web shop
(0) 0.00 din
 
Ugradnja video nadzora
Danas, više nego ikad, zaštita radnika i imovine je poslovni prioritet. Internet Protocol ili IP nadzor tehnologija je alat nove generacije za kompanije preko kojeg se mogu pratiti kretanja robe i ljudi.
Optimus Systems Djurić nudi kompletna rešenja video nadzora koja su bazirana na tehnologijama namenjene za pojednostavljenje poslovanja, praćenje i održavanje potpune sigurnosti. IP kamere su daleko ispred CCTV tehnologije, pa se mogu slati i primati podaci preko poslovne ili kućne mreže.

Zašto treba instalirati nadzorne kamere?
Nadzorna rešenja su idealna za uočavanje i evidentiranje neovlašćenog kretanja oko vašeg doma ili poslovnog prostora. Digitalne kamere visokih rezolucija koje su deo naših IP rešenja za video nadzor pružaju jasnu sliku i širu pokrivenost gledanja. Ovaj delotvorni sigurnosni sistem osigurava jednostavnost upotrebe, buduće integracije i nadogradnje.
Kome trebaju rešenja video nadzora?
Vi ne želite da svoj dom, kancelariju ili poslovni prostor dovedete u opasnost, a za to vam je potrebna ugradnja tehnički naprednih nadzornih sistema iz Optimus Systems Djurić. Neki od područja gde se video nadzorna rešenja može pokazati blagotvorno:

Kuće- Svi se najsigurnije osećaju u njihovoj vlastitoj kući. Ipak, mnogi nesrećni događaji odvijaju usled nemarnosti, čak i unutar sopstvene kuće. Poslovna zauzetost ili drugi planovi iziskuju veliku odstutnost od naših kuća većinu sati u toku dana. Ovo može biti savršena prilika za kradljivce, osim ako imate nadzorne sisteme koju mogu biti instalirani i van kuće.

Trgovine - u ​​poslovanju s građanstvom, praćenje aktivnosti kupaca, u trgovinama na malo praćenje zaposlenih potrebno je iz više razloga, kao što su sprečavanje nestašice zaliha i osiguravanju sigurnosti radnog prostora i zaposlenih. Ugradnjom sistema video nadzora, možete sprečiti krađu, a u slučaju da se to dogodi, možete imati značajne dokaze.

Magacinski prostor i skladišta - Nikada previše ljudi nije prisutno u skladištu, pa su šanse za krađu i vandalizam veće. Štaviše, magacini i skladišta mogu biti popunjena vrednom robom i sirovinama koje su ključna imovina za kompaniju. To je razlog zašto nadzorni sistem takođe mora biti instaliran i oko skladišta.

Škole - Još jedno važno područje gde je potrebno imati instaliran video nadzor. Većina škola raspoređene su na velikim prostorima i sigurnost učenika može biti u opasnosti, ako se ne preduzmu odgovarajuće mere bezbednosti.
Sa rešenjima za video nadzor iz naše kompanije, možete pratiti dešavanja, čak i kada niste prisutni.

Oprema i uredjaji za video nadzor : Web Shop  - video nadzor
KATEGORIJE
Prodaja IT opreme
Ugradnja video nadzora
Servisiranje i popravka računara
Igraonica
Licenciranje softvera
 
Najnovije vesti
 
Optimus computer centar galerija slika
 
Optimus computer centar
 
 
 
 
 
Optimus computer centar galerija slika