Пројектовање, инсталација, одржавање и надоградња система видео надзора за куће, пословне и магацинске просторе. Безбедност пре свега и на првом месту.

Данас, више него икад, заштита радника и имовине је пословни приоритет. Интернет Протоцол или ИП надзор технологија је алат нове генерације за компаније преко које се могу пратити кретања робе и људи.
Оптимус Системс Ђурић нуди комплетна решења видео надзора која су базирана на технологијама намењене за поједностављење пословања, праћење и одржавање потпуне сигурности. ИП камере су далеко испред ЦЦТВ технологије, па се могу слати и примати подаци преко пословне или кућне мреже.
Зашто треба инсталирати надзорне камере?
Надзорна решења су идеална за уочавање и евидентирање неовлашћеног кретања око вашег дома или пословног простора. Дигиталне камере високе резолуције које су део наших ИП решења за видео надзор пружају јасну слику и ширу покривеност гледања. Овај делотворни сигурносни систем осигурава једноставну употребу, будућу интеграцију и надоградњу.
Коме требају решења видео надзора?
Ви не желите да свој дом, канцеларију или пословни простор доведете у опасност, а за то вам је потребна уградња технички напредних надзорних система из Оптимус Системс Дјурић. Неки од подручја где се видео надзорна решења може показати благотворно:
Куће- Сви се најсигурније осећају у њиховој властитој кући. Ипак, многи несрећни догађаји одвијају се услед немарности, чак и унутар сопствене куће. Пословна заузетост или други планови изискују велику отпорност наших кућа у току дана. Ово може бити савршена прилика за крадљивце, осим ако имате надзорни систем који могу бити инсталирани и ван куће.
Трговине - у пословању с грађанством, праћење активности купаца, у трговини на малом праћењу запослених потребно је из више разлога, као што су спречавање несташице залиха и осигурање сигурности радног простора и запослених. Уградњом система видео надзора, можете спречити крађу, а у случају да се то догоди, можете имати значајне доказе.
Магацински простор и складишта - Никада превише људи није присутно у складу, па су шансе за крађу и вандализам већи. Штавише, магацини и складишта могу бити попуњена вредном робом и сировинама које су кључна имовина за компанију. То је разлог зашто надзорни систем такође мора бити инсталиран и око складишта.
Школе - Још једно важно подручје где је потребно имати инсталиран видео надзор. Већина школа распоређене су на великим просторима и сигурност ученика могу бити у опасности, ако се не предузму одговарајуће мере безбедности.
Са решењима за видео надзор из наше компаније, можете пратити дешавања, чак и када нисте присутни.